» Agendapagina

Kerkgebouw
Tijdstip:
 13.30 uur  - 17.30 uur

Dit jaar willen we van de startzondag een startweekend maken. We beginnen al op de zaterdagmiddag ervoor. In een Emmauswandeling gaan we op weg, met deze vragen: wat betekent ‘Van U is de toekomst’? Wat kunnen we doen? Wat moeten we laten? De Emmauswandeling start om 13.30 uur. Verzamelen vanaf 13.15 uur bij de kerk.

Aansluitend is er om 15.00 uur een high-tea in of rondom de kerk, om elkaar informeel te ontmoeten. Na deze lange periode van lockdown willen we de start van het kerkelijke seizoen
feestelijk inluiden. Voor alle duidelijkheid: je hoeft niet te wandelen om aan de high-tea deel te nemen!

Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.