» Agendapagina

Kerkgebouw
Tijdstip:
 13.30 uur  - 17.30 uur

Dit jaar willen we van de startzondag een startweekend maken. We beginnen al op de zaterdagmiddag ervoor. In een Emmauswandeling gaan we op weg, met deze vragen: wat betekent ‘Van U is de toekomst’? Wat kunnen we doen? Wat moeten we laten? De Emmauswandeling start om 13.30 uur. Verzamelen vanaf 13.15 uur bij de kerk.

Aansluitend is er om 15.00 uur een high-tea in of rondom de kerk, om elkaar informeel te ontmoeten. Na deze lange periode van lockdown willen we de start van het kerkelijke seizoen
feestelijk inluiden. Voor alle duidelijkheid: je hoeft niet te wandelen om aan de high-tea deel te nemen!

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 21-08-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 28-08-2022 om 10.00 uur

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode