» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10.00 uur

Op de startzondag is er een feestelijke eredienst waarin het nieuwe seizoen en het jaarthema zullen worden gepresenteerd. Na de dienst is er koffie drinken en ontmoeten we elkaar.

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 21-08-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 28-08-2022 om 10.00 uur

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode