» Agendapagina

Kerk van Ammerstol
Tijdstip:
 19.30 uur

Elk jaar wordt op de eerste vrijdag van maart wereldwijd de Wereldgebedsdag georganiseerd. Vrouwen uit een bepaald land maken een orde van dienst die in honderden talen gedurende 24 uur toch hetzelfde zal klinken. Dit jaar is de viering voorbereid door vrouwen uit Slovenië. Het thema is: Welkom, God nodigt je uit!

U bent van harte welkom, deze Wereldgebedsdag mee te vieren op vrijdag 1 maart 2019 in de kerk van Ammerstol. De kerk is open vanaf 19:00 uur en de viering begint om 19:30 uur.

Om onze gebeden ook praktisch ten uitvoer te brengen, is er een collecte voor diverse doelen in Slovenië.

Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop thee of koffie. Welkom!

3de lijdenszondag o.l.v. Ds. Van Dorp
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10.00 uur