» Agendapagina

Dorpskerk, consistorie
Tijdstip:
 19.30 uur

Wij nodigen u uit om op dinsdag 5 februari te komen kijken naar de film Philomena. De film is gebaseerd op het boek The Lost Child of Philomena Lee van Martin Sixsmith, dat het waargebeurde verhaal vertelt van de zoektocht van de Ierse Philomena Lee naar haar zoon, die ze vijftig jaar geleden heeft af moeten staan, als ongehuwde moeder. Het boek legt meer nadruk dan de film op het leven dat de zoon had na de adoptie.

We starten om 19.30 uur met koffie en bespreken de film kort na.

Kerkdienst o.l.v. Ds. V.d. Plicht
datum en tijdstip 26-05-2019 om 10.00 uur

Uitnodiging gemeente avond wijk 1 terugkoppeling resultaat beroepingswerk. Meer informatie